Spikeball

Ta chansen att testa Sveriges nya sommarsport på GF!

Roundnet – eller Spikeball som sporten också kallas – liknar beachvolleyboll och spelas två mot två. Man får passa varandra upp till tre gånger innan bollen slås över till motståndarna genom att studsas i ett runt nät placerad i mitten av planen. Spelet är snabbt, intensivt och enkelt att lära sig. Från början kan det kännas ovant, men ge det en kvart och du är garanterat fast! Går precis lika bra att spela både på sand och gräs som inomhus.

Spikeball har vuxit enormt i USA de senaste åren och nu börjar det synas i parker och på stränder även i Sverige. KRIK har varit med och spridit sporten sedan början av 2016 genom att ha med det på läger och evenemang, och nu har du chansen att testa på Spikeball på Gullbrannafestivalen!

KRIK kommer att hålla i en turnering under fredagseftermiddagen. Inga förkunskaper krävs, mer än ett gott humör och en vilja att lära sig! Vi delar in lag på plats och alla är välkomna att vara med.

Obs! Tidigare användes TriVolle som produktnamn för Spikeball/Roundnet i Europa i väntan på rättigheter för varumärket, men det är exakt samma sport.

Fler aktiviteter på GF